Четвер, 25.04.2024, 11:25
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

У Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 протягом тижня відбувались спортивні змагання з волейболу серед семи команд закладу освіти за коловою системою, за результатами яких: І місце посіли учні 7-х класів, ІІ місце - учні 11 класу, ІІІ місце - здобувачі освіти 8-х класів. 12.03.2021 року відбулась товариська зустріч з волейболу серед збірних команд учнів і вчителів закладу освіти, яка проводились за підтримки міського голови Кодоли Олександра Михайловича, Міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" Ніжинської міської ради, з яким школа співпрацює впродовж років. Перемогла збірна команда учнів школи. Директор центру Півень Сергій Миколайович вручив пам'ятні нагороди переможцям та призерам. Серед учнів кращим гравцем був визнаний учень 7-А класу Гомоляко Андрій, серед педагогів - учитель фізичної культури Карабут Роман Ярославович. Грамоту за майстерність і професіоналізм отримав учитель фізичної культури Кисіль В ... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: Школа | Дата: 15.03.2021 | Коментарі (0)

                                                      У серці зоріє святе ім'я Генія
Щороку на початку березня в Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 відбувається низка заходів, яку зазвичай називають Шевченківським тижнем. Традиційно була представлена виставка ілюстрацій до творів Т.Шевченка ,,Уклін тобі, Тарасе''. Розпочався тиждень літературною вікториною ,,Ім'я Шевченка стукає в серцях'', проведенною в 5 класах, а також написанням диктанту в 9 класах ,,Народився, щоб осяяти землю''. Слово безсмертного Кобзаря звучало на літературному ігроленді в 6 класах. Вірші, уривки з поем емоційно лунали на золотослові ,,Хай святиться думка твоя,Кобзарю!''. Учні та вчителі активно долучилися до всіх проведених заходів, ще раз довівши, що слово безсмертного Тараса й досі вражає серця мудрістю ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Школа | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)

6 березня 2021 року на базі ЧОІППО імені К. Д. Ушинського відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Учасників фінального етапу змагання нагородили дипломами та цінними подарунками Віктор Довбня,  Ганна Баран та Інна Вошкіна. Вітаємо учнів Ніжинської!ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 - переможців Конкурсу: ученицю 7-А класу Гавриш Володимиру (учитель Колесник Олена Михайлівна), ученицю 11 класу Лагодну Валерію (учитель Щербина Ірина Петрівна). Дякуємо дівчаткам за знання, творчіть і натхнення, педагогам -  за майстерність, професіоналізм, їхню самовіддану працю та підтримку в нашому освітньому просторі цінностей Шевченкового слова.

... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: Школа | Дата: 11.03.2021 | Коментарі (0)

Щороку приходить до нас весна, а з нею – Шевченківські свята. Шевченківські дні - символічні для України, бо слова Кобзаря  є пророчими й безсмертними. І хоч минуло багато часу, народ пам’ятає, знає і шанує свого генія. 
      Гуртківці-«Соколята» Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 (керівник / учитель фізичної культури Сурмачевська Н.В., вчителі початкових класів:     Гринь Т.О., Топчій В.В.) провели цікаве свято вшанування пам’яті Великого Кобзаря. Захід супроводжували ліричні вірші,  конкурс розумників «Чи знаю я твори Шевченка?».  Діти обмінялися «ланцюжками» прочитаних напам'ять віршів, тим самим долучились до Всеукраїнського марафону дитячого читання «Єднаймо душі словом Кобзаря». Під кінець заходу було запалено Свічку пам’яті Великого Кобзаря,  а в душах дітей запалено вогонь патріотизму та любові до України, її культ ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: Школа | Дата: 10.03.2021 | Коментарі (0)

Іду з дитинства до Тараса


Учениці НіжинськоЇ ЗОШ І-ІІІ ст.№ 15 перемогли в міжнародному конкурсі.
Вітаємо випускницю 11 класу Ніжинськоі ЗОШ І-ІІІ ст.15 Лагодну Валерію( учитель Щербина І.П.) та ученицю 7 класу Гавриш Володимиру( учитель Колесник О. М.) з перемогою в обласному етапі   XI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Зичимо подальших звершень!

... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: Школа | Дата: 10.03.2021 | Коментарі (0)

Сьогодні, 09.03.2021 року,  українці відзначають 207-му річницю з дня народження видатного поета, художника, мислителя Тараса Шевченка. 
З цієї нагоди учні 1-Б класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 здійснили цікаву та пізнавальну подорож стежиною творчості Кобзаря, яку провела для дітей учитель початкових класів Парубець Віталія Володимирівна. Першокласники вперше у закладі освіти вшановують пам'ять славного сина України, генія нашого народу і дарують йому вінок з неповторних безсмертних творів. Школярі виразно декламували улюблені вірші з творчої скарбниці Т.Г. Шевченка, ознайомилися з життєвим шляхом поета, пограли у лего-вікторину «Знавці поетичного слова Кобзаря», яке буде жити у віках.

... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: Школа | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Нарешті дочекалися весни. Ця пора року нікого не залишає байдужим. Радісно зустрічали весну вихованці групи продовженого дня 1-А і 1-В класів Ніжинської ЗОШ l-lll ст. № 15. Відкритий виховний захід, свято, сповнене душевного тепла з піснями, конкурсами, іграми, розвагами, яке підготувала на провела для дітей вихователь групи продовженого дня Кошель Катерина Григорівна, запам'ятається їм надовго. Дітлахи проявили свої творчі здібності в акторській грі, читали вірші, співали пісні, продемонстрували високу пізнавальну активність, самостійне, логічне та образне мислення. Молодці!

... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: Школа | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

Збираємо новий урожай перемог!


Підведені підсумки VІ Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу «Талановиті! Наполегливі! Успішні! – 2021, організованої Міжнародною асоціацією позашкільної освіти й Національним педагогічним університетом ім. М. П. Драгоманова. Приємно повідомити, що учні 2-Б та 6-Б класів Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15, вихованці ЗХК "Фітодизайн" НБДЮ на чолі з творчим педагогом-наставником Петренко Ларисою Борисівною отримали цілий ряд нагород в різних вікових категоріях, техніках та номінаціях!
Перше місце: Софія Дем’яненко, Мілена Жимань, Мілана Гладка, Ілля Головенко, Єлизавета Ігнатенко, Олександр Кресан, Ярослав Лисивець, Наталія Литвиненко, Вячеслав Мягков, Купрієнко Катерина, Владислав Дирда, Єлизавета Осталецька, Крістіна Чирка, Дар’я Жовтобрюх.
Друге місце: Олександр Кобзар, Русл ... Читати далі »

Переглядів: 160 | Додав: Школа | Дата: 09.03.2021 | Коментарі (0)

До 150-річчя від Дня народження Лесі Українки учні 8-А класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 разом із класним керівником Борщ О.А. та завідувачкою філії №4 міської ЦБС Тимко Т.О. зібралися в літературній вітальні "Світле безсмертя Лесі Українки". Діти мали змогу дослідити маловідомі факти з життя поетеси, активно відповідали на запитання вікторини, декламували улюблені поезії ,ознайомилися з виставкою її творів. Учні вкотре переконалися, що своєю творчістю поетеса й досі торує дорогу українцям до самих себе, до мови, до родини, до рідної землі, до України.

 

... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Школа | Дата: 04.03.2021 | Коментарі (0)

До уваги батьків майбутніх першокласників!

 Ніжинська  ЗОШ №15 продовжує набір учнів до 1 класу на 2021-2022 н.р. На сайті   "Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти" Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі. Або  ж звернутися до адміністрації школи.

Переглядів: 161 | Додав: Школа | Дата: 24.02.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 64 65 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту