П`ятниця, 29.03.2024, 10:10
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 336
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 28 » Є така професія – захищати Батьківщину!
22:34
Є така професія – захищати Батьківщину!

Є така професія – захищати Батьківщину!

 

27 вересня 2018 року в Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 15 відбувся національно-патріотичний захід на основі цівільно-військового співробітництва для учнів і учителів школи.

На заході були присутні гості: начальник відділу цивільно-військового співробітництва військ оперативного командування «Північ» полковник Бородавко Дмитро Станіславович, офіцер відділу цивільно-військового співробітництва військ оперативного командування «Північ» капітан Пененко Тарас Васильович, військовий комісар Ніжинсько-Куликівського об’єднаного міського військового комісаріату Якущенко Володимир Миколайович.

Бородавко Дмитро Станіславович та Пененко Тарас Васильович ознайомили учнів і педагогів школи із напрямками та особливостями їх цивільно-військової служби на сході України, надали можливість ознайомитися із змістовною презентацію до їх виступів. З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді Дмитро Станіславович, Тарас Васильович та Володимир Миколайович прищеплювали школярам почуття любові до Батьківщини, шани і поваги до професії військового, гордості за мужніх захисників України. Гості, педагоги та учні школи хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв за територіальну цілісність та незалежність України.

Школярі радо привітали гостей творчими виступами. Учні та вчителі школи з великою увагою слухали виступи гостей, знайомились із демонстраційною виставкою зброї та військового обладнання воїнів. На шкільному заході була представлена широка виставка художньої та навчальної літератури, стендів з національно-патріотичного виховання, з якими з великим зацікавленням знайомились учні та педагоги закладу освіти.

Адміністрація, педагогічні працівники, учні школи щиро й глибоко вдячні Бородавку Дмитру Станіславовичу, Пененку Тарасу Васильовичу, Якущенку Володимиру Миколайовичу за проведений цікавий і змістовний захід, за подарунки для школи стендів з національно-патріотичного виховання, художньої та навчальної літератури.

Слава Україні! Героям слава!

 

Адміністрація

Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15

Переглядів: 442 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту