П`ятниця, 19.04.2024, 17:08
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 12 » Майбутнє України – талановиті діти!
22:13
Майбутнє України – талановиті діти!

Майбутнє України – талановиті діти!

Перлини творчості Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 в м. Чернігові

 

«Кожна дитина талановита, головне – допомогти їй знайти себе!» – стверджують фахівці Видавничого центру «Перлина» (генеральний директор Вікторія Шеремета). Аби довести цю аксіому на практиці, вони й започаткували Всеукраїнський проект «Майбутнє України – талановиті діти».

Метою даного проекту є виявлення й підтримка талановитої молоді, обдарованих дітей, а також створення серії унікальних книг, сторінки яких покликані сяяти розмаїттям дитячих талантів. Дітям з усіх куточків України надається можливість представити свої роботи, творчі здобутки, досягнення та успіхи в різних напрямках розвитку, презентувати свій регіон та себе як цікаву особистість. За час існування проекту (з 2011 року) імена найталановитіших дітей потрапили до видань у 16 областях України.

11 січня 2017 року в м. Чернігові відбулась презентація книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». У ній розповідається про успіхи й досягнення кількох сотень талановитих дітей віком від 4 до 20 років та досвідчених педагогів Чернігівщини, чиїми руками плекалися юні таланти.

Серед юних обдарувань представлені до нагородження й три учениці Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, випускниці «класу-театру» (заслужений вчитель України Лариса Борисівна Петренко), нині шестикласниці – Павлюченко Мирослава, Пономаренко Тетяна та Черненко Евеліна, а також учениця 5В класу Іванова Марія.  Мирослава, Марія та Тетянка, окрім навчання в школі, творчо розвиваються ще й в ЗХК «Фітодизайн» НБДЮ, здобувають знання в школі мистецтв при НУКіМ ім. М. Заньковецької, Евеліна а також і Марія– в школі мистецтв та в клубі «АртМодельСтудія».

До книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти» в розділі «Авангард юних талантів Чернігівщини» також увійшли учні Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15: Павлюченко Мирослава, Сидоров Кирил, Ярмоленко Софія, Лагодна Валерія, Забіяка Ірина, Шаталова Вероніка, Діденко Ігор, Синяк Аліна, Устинова Валерія, Садовський Владислав, Іванова Марія, а в  розділі «Педагогічна еліта Чернігівщини» – вчителі школи: Петренко Лариса Борисівна, Колесник Олена Михайлівна, Панахно Володимир Володимирович, Власова Тамара Іванівна, Любарець Людмила Юхимівна, Нахаєв Володимир Михайлович, Кисіль Василь Анатолійович, Ремез Феодосій Дмитрович, Шмаровоз Сергій Петрович.

Презентація книги відбулась в дружньому колі однодумців, в атмосфері радості й гордості за юних «зірочок». З вітальним словом виступила представник видавництва «Перлина» Раїса Олексіївна Прокопенко. Вона й нагороджувала переможців.

Організатори впевнені, що участь у проекті надихає молодь до саморозвитку, а це запорука щасливого майбутнього всієї нації. Тож, відбираючи таланти, намагалися охопити різні сфери – спорт, літературу, живопис, хореографію, музику, декоративно-прикладне мистецтво. Книга знайде своїх читачів у бібліотеках та навчальних закладах Чернігівського регіону.

А нашим учням-«перлинкам» і вчителям побажаємо успіхів, удачі, наснаги і нових творчих злетів.

Директор Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15

 Павлюченко Т.М.

 

Переглядів: 894 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту