Четвер, 18.04.2024, 17:17
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 1 » Міськрайонний семінар
21:01
Міськрайонний семінар

29 березня Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. №15 приймала гостей. Перейняти цілу низку інноваційних технологій, за якими працюватиме НУШ (Нова українська школа), з’їхалися вчителі початкових класів з Ніжинського і Носівського районів, міста Ніжина.

Міськрайонний семінар-тренінг пройшов жваво й результативно. Гості та господарі закладу з цікавістю прослухали виступ-презентацію директора школи Т.М.Павлюченко, переглянули привітання учнів школи, підготовлене Н.А.Ямпольською та Н.Г.Дешко.

А далі розпочався «Маркетинг авторських ініціатив», з якими виступили вчителі школи Л.Г.Ярмоленко, О.В.Дідик, Л.Б.Петренко.

Під час методичного інструментарію учителя початкових класів «Я роблю це так!» своїми практичними ідеями поділилася Л.Г.Ярмоленко. а учасники семінару під її керівництвом захоплено й креативно створили серію тематичних леп буків, з якими наступного навчального року працюватимуть з маленькими першокласниками.

«У майстерні творця» О.В.Дідик всі присутні були запрошені до майстер-класу «Дивограй педагогічних технологій», де, окрім теоретичних засад нової української школи, здобули ще й уміння створювати інтелект-карти та користуватися ними. В результаті такої співпраці, де кожна з 10 груп працювала над розробкою якогось одного з найяскравіших символів України, ніби з «інтелект-пазлів» в усій своїй красі склалася інтелектуальна карта нашої рідної країни. Впоралися із завданням вчителі, то й учні не відстануть!

Презентація-меседж «Шлях, що веде до знань – це творча діяльність», яку підготувала Л.Б.Петренко, проілюструвала теоретико-практичні механізми створення авторського інтелектуального продукту в процесі довгострокової проектної діяльності, подала підказки для організації тематичних тижнів.

Присутні мали змогу переглянути відеоролик із інформаційним та мистецьким етапами проекту «Славнозвісні українці-ніжинці: Юрій Лисянський», доторкнутися до макету-інсталяції «Шлюп «Нева» та об’ємної композиції з елементами історичної реконструкції «На острові Лисянського в серпні 1805 року», які створили учні 3-Б класу.

Закінчилась зустріч ознайомленням з виставкою «Палітра творчості об’єднує» та моніторингом «Запрошуємо до діалогу».

Переглядів: 532 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту