Вівторок, 23.04.2024, 19:47
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Лютий » 18 » Звичка вести здоровий спосіб життя закладається змалку
15:53
Звичка вести здоровий спосіб життя закладається змалку

Звичка вести здоровий спосіб життя закладається змалку.  Залучити дитину до спорту та спонукати підлітка вести здоровий спосіб життя – різні речі.
 Відділ з питань фізкультури та спорту під керівництвом начальника Павла Глушка та директора Кдюсш Галини Арвахі постійно шукають та реалізовують нові методи покращення селекції у дитячо-юнацькому спорті.
 Дітям щодня необхідний рух.  Заняття спортом покращують фізичний та емоційний стан дитини, благотворно впливають на успішність, виховує якості, які стануть у нагоді в житті.  Дитина, захоплена тренуваннями, менше часу витрачає на марні заняття, такі як ігри на комп'ютері та бездумне перебування на вулиці.
 У рамках популяризації та розвитку напряму художньої гімнастики у місті Ніжині директором КДЮСШ Галиною Арвахи розроблено план та заплановано проведення низки заходів.  Одним із пунктів реалізації є проведення відкритих уроків із загальноосвітніх шкіл міста Ніжин.
 Директором КДЮСШ Арвахі Г. було проведено попередні переговори з директорами шкіл, складено графік проведення цих тренувань.
 Художня гімнастика - красивий вид спорту, який розвиває в дівчинці пластичність і граціозність, витривалість і впевненість у собі, формує гарну поставу і фігуру.  До того ж, гімнастика є корисною для здоров'я та всебічного розвитку дитини.  Відділення художньої гімнастики у Ніжинській КДЮСШ відкрилося нещодавно.  Тренерський склад та вже створена база та умови для тренувань говорять про те, що ми готові виховувати чемпіонок!  Не секрет, що тренер грає величезну роль у становленні будь-якої гімнастки, який допоможе розкрити та розвинути здібності дівчинки.  Робота тренера спрямована на постійне технічне зростання рівнів та досягнень гімнасток.
 18.02.2022 року відбувся перший урок у Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №15.
67 дівчаток ознайомилися із основними положеннями, базовими вправами.  Усіх бажаючих продовжити заняття цим красивим видом спорту ми чекаємо на тренування!
 За підсумками відкритого уроку перспективні дівчатка продовжать заняття з художньої гімнастики у КДЮСШ. Де єднання, там і перемога ✊

Переглядів: 146 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту