Четвер, 09.05.2024, 18:03
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Січень » 15 » Набір учнів до перших класів на 2023-2024 навчальний рік.
21:06
Набір учнів до перших класів на 2023-2024 навчальний рік.

Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 продовжує набір учнів до перших класів на 2023-2024 навчальний рік.

Ми живемо та працюємо в нелегкий час, але навчання і освіта дітей були, є і будуть головними питаннями, над якими майстерно працюють педагоги закладу освіти. У школі створені добрі умови для навчання та виховання учнів. Школа оснащена затишними класами, кабінетами, спортивною, гімнастичною, актовою залами, сучасним харчоблоком, рекреаціями, залою гармонійного розвитку, інтерактивними технічними засобами, укриттям, що безпосередньо впливає на підтримання належного освітнього середовища. Прийнятні форми навчання, захоплюючі уроки, мультимедійні технології та інтерактивні заняття сприяють мотивації учнів до навчання, якісного засвоєння ними навчального матеріалу та досягнення успіху. Навчання стає не тільки корисним, але й цікавим. Тому завдання, над якими працюють педагоги - не тільки розвинути ключові навички та якості у дітей, дати їм міцний базис знань, але й зробити навчання привабливим, а учнів успішними та конкурентноспроможними.

Не буває дітей без здібностей і талантів. Завдяки авторським методикам, найкращим предметним матеріалам, майстерності та професіоналізму, педагоги намагаються захопити навчанням кожну дитину, розкрити її потенціал, з першого класу прищепити жагу до знань.

Учителі проводять з учнями вагому виховну роботу, працюючи в різних напрямках: національно-патріотичному, військово-патріотичному, громадянському, екологічному, естетичному, спортивному, правовому, профорієнтаційному, з безпеки життєдіяльності та інших, що сприяє гармонійному розвитку особистості учня.

У школі проводиться позакласна робота. Діти можуть за бажанням займатися в шкільних гуртках і розвивати свої здібності та обдарування.

Учні школи мають вагомі досягнення у навчанні, стають переможцями у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України, предметних, творчих конкурсах і спортивних змаганнях.

Дякуємо батькам за співпрацю в питаннях навчання та виховання дітей. Адже співпраця школи та сім'ї сприяє покращенню їх мотивації до навчання, розвитку здібностей, розширенню виховних навичок батьків та результативності роботи педагогів.

Ми чекаємо на поповнення нашої великої шкільної родини майбутніми першокласниками та віримо, що завдяки професіоналізму, майстерності вчителів, співпраці з батьками, бажанню дітей навчатися наші учні будуть освіченими, успішними та щасливими! Бажаємо процвітання кожній родині, закладу освіти, всім нам - перемоги, злагоди та миру!

Переглядів: 100 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту