Субота, 27.04.2024, 05:13
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 22 » Перемога у конкурсі "Моральний вчинок"
20:30
Перемога у конкурсі "Моральний вчинок"

З перемогою,

Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15!

 

«Моральний вчинок» – конкурс, що примножує добро

 

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного. І це ще раз продемонстрували учні та студенти – учасники VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який започатковано у 2010 році Асоціацією українських правників. Метою конкурсу є популяризація духовних і моральних надбань, сприяння формуванню громадянської позиції, високих моральних цінностей, почуття любові до України.

Конкурс проводиться Асоціацією українських правників, Національним педагогічним університетом ім. М.П. Драгоманова, за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра та за участю Київського університету імені Бориса Грінченка, благодійною Громадської організації «Громадянський форум суспільної етики».

Конкурс став яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві, і підтвердив, що цей масштабний і непересічний захід Всеукраїнського значення знайшов відгук у багатьох серцях, дістав широкого позитивного резонансу серед громадськості України, утверджуючи у такий спосіб моральні чесноти, що вступають у протидію шкідливим звичкам, насильству й жорстокості, релігійній та національній ворожнечі тощо.

Цього року регіональні та обласні журі Конкурсу опрацювали понад 8 тисяч творчих робіт. Членами журі підсумкового етапу було опрацьовано 529 робіт, які надіслали представники майже всіх областей України. Кількість учасників, що взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйона осіб. В творчих проектах учнівська молодь України яскраво продемонструвала свої добрі справи, скеровані на охорону довкілля, допомогу ближнім – дітям з обмеженими можливостями, воїнам АТО, що захищають Україну, людям похилого віку, а також відповідальне ставлення до історії рідного краю, минулого своїх родин, духовних скарбів Українського народу.

Приємно зазначити, що І місце за патріотично-екологічно-соціальний проект «Живи, рибко, велика й маленька!» вибороли учні 2-Б, 6-Б та 10-Б класів Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 Ніжинської міської ради Чернігівської області та вихованці гуртка «Фітодизайн» НБДЮ, керівник проекту – Петренко Лариса Борисівна, учитель початкових класів, керівник гуртка «Фітодизайн» НБДЮ.

Урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбулась 17 травня 2017 року в Блакитній залі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

 

Адміністрація школи

 

Переглядів: 658 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту