Субота, 04.05.2024, 02:42
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

У глибокій скорботі Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15. 03 січня 2023 року в Донецькій області, в бою, загинув випускник школи, старший стрілець 163 батальйону територіальної оборони, стрілецького взводу Катруха Роман Григорович, 25.07.1985 року народження. Він вірив у перемогу України та наполегливо наближав її, виявляв стійкість і мужність у боротьбі з ворогом.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя, сумуємо, поділяємо тяжке горе та низько схиляємо голови перед високим подвигом Захисника України.

Вічна шана і пам'ять Герою! Слава Україні!

Прощання із Катрухою Романом Григоровичем відбудеться 10.01.2023 року о 10.00 в церкві Всіх Святих.

... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: Школа | Дата: 09.01.2023 | Коментарі (0)

Наказом Міністерства освіти і науки України учениці 9-А класу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 Гавриш Володимирі, переможцю ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, призначена стипендія Президента України. Наші щирі вітання Володимирочці!
Дякуємо батькам, педагогам-наставникам, які протягом восьми років наполегливо співпрацювали та сприяли розвитку мовних здібностей та досягненням обдарованої дівчинки: вчителю початкових класів Дусь Ларисі Володимирівні, вчителям української мови та літератури Колесник Олені Михайлівні та Таранько Ліні Петрівні!
Володимирочко! Ми пишаємося  тобою! Бажаємо тобі натхнення, позитиву, удачі, успіхів і перемог у сходженні до нових творчих і навчальних вершин! Ми дуже раді за тебе та пишаємося тобою!

 

... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: Школа | Дата: 03.01.2023 | Коментарі (0)

Пам’ятка        «Безпечні зимові канікули»

Правила поведінки на водоймах,   ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: Школа | Дата: 27.12.2022 | Коментарі (0)

Вітаємо ученицю 4-Б класу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ЖИМАНЬ МІЛЕНУ (вчитель Лариса Борисівна Петренко) з перемогою (І МІСЦЕ) в Міжнародному багатожанровому конкурсі "Україна-Франція" в номінації "Декламація"! Дякуємо поетесі Лідії Мищенко за вірш "Мутант", що прийшлася до вподоби не лише нашій Мілені, але й шановному міжнародному журі. Бажаємо нових успіхів, творчих звершень і високих перемог!

 

 

 

< ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: Школа | Дата: 27.12.2022 | Коментарі (0)

21 грудня 2022 року у Ніжинському будинку дітей та юнацтва відбулися урочистості щодо відзначення нагородами педагогів та обдарованої молоді міста Ніжина, серед яких - учителі та учні Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15. Міський голова Олександр Михайлович Кодола нагородив подякою вчителя початкових класів Ларису Борисівну Петренко.

Начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Валентинівна Градобик відзначила Дипломом Управління освіти за Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Тараса Шевченка та перемогу у конкурсі з української мови ім. Петра Яцика, а також Подякою Управління освіти за активну життєву позицію ученицю 5-Б класу Анну Левенко.

Учениця 9-А класу Володимира Гавриш отримала Диплом Управління освіти за конкурс ім. Т. Г. Шевченка, ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: Школа | Дата: 21.12.2022 | Коментарі (0)

9 грудня в 5-А класі Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15, за сприяння класного керівника Лейберової Оксани Миколаївни, громадською організацією "Співдія заради Дітей" був проведений патріотичний захід з елементами мінної безпеки "Україна - наша ненька, Батьківщина".

Учні співали українські пісні, розгадували прислів'я, дискутували про українські традиції. Діти брали участь в конкурсах, показуючи свої знання з природознавства, згадували гори, ріки, міста України. Ментори провели руханку з учнями, повторили правила безпеки життєдіяльності. І, звичайно, не обійшлося без поробок, діти створили песика Патрона!!!

Важливою інформацією для учасників стала безпекова обізнаність, де нагадали про мінну безпеку та закликали дітей бути обережними, до ... Читати далі »

Переглядів: 99 | Додав: Школа | Дата: 11.12.2022 | Коментарі (0)

9 грудня Громадська організація МАRТ та система БПД провела для учнів 8-10 класів Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 вебінар на тему: "Відновне правосуддя в найкращих інтересах дитини. Впровадження у правозастосовчу практику". Мета заходу: інформування про наявність пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення, та його правові можливості». Під час проведення вебінару приділялася увага концепції та впровадженню відновного правосуддя в Україні, процедурі медіації та наслідкам її реалізації.

Захід проводився в рамках проекту «Права дитини та доступ до правосуддя в умовах воєнного стану», що реалізується ГО МАРТ спільно із Гельсінським Фондом з Прав Людини (Варшава, Польща) у партнерстві з Освітній дім прав людини в Чернігові / Hu ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: Школа | Дата: 11.12.2022 | Коментарі (0)

Сьогодні, 6 грудня, на будівлі Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 були відкриті меморіальні дошки її п'ятьом випускникам: Єсипенку Олександру Геннадійовичу, Старостенку Євгену Григоровичу, Литвинову Роману Миколайовичу, Григоренку Артему Олександровичу, Дворніку Віталію Михайловичу, які героїчно загинули, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України.

На заході були присутні: міський голова міста Ніжина Олександр Михайлович Кодола, заступник міського голови Сергій Степанович Смага, радник міського голови Сергій Миколайович Охонько, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Валентинівна Градобик, близькі та рідні загиблих Воїнів-Героїв, адміністрація, педагоги, учні школи, батьки.

Зі словами скорботи, глибокої вдячності та ша ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

У Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 до Дня Збройних Сил України були організовані тематичні виховні заходи, під час проведення яких учні на чолі з педагогами переглядали відеопрезентації про Збройні Сили України, читали вірші, брали участь в історичних мандрівках, прославляли Героїв-Захисників. У закладі освіти хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих та померлих Воїнів-Захисників України у героїчній боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України. В шкільній бібліотеці відбулася літературна виставка «Ми - щит і меч твій, Україно!», з якою ознайомила учнів і вчителів школи завідувачка бібліотекою Наталія Петрівна Бутенко. Між учнями 4-их і 8-их класів відбулись спортивні змагання, де вони проявили спортивний характер, витримку та наполегливість.

Учнівський та батьківський колективи 9-Б класу прове ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

З 30 листопада по 02 грудня учні, педагоги та батьки Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 взяли активну участь у міській благодійній акції «Діти Ніжина – дітям Херсона», зібравши велику кількість необхідних речей: канцтоварів, засобів гігієни, продуктів харчування та іграшок.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає на підтримку. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ми даруємо не просто матеріальні цінності, а даємо тепло, віру й надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди та труднощі на шляху до нашої Перемоги!

... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 64 65 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту