Четвер, 09.05.2024, 06:07
Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №15
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 337
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Грудень » 06

Сьогодні, 6 грудня, на будівлі Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 були відкриті меморіальні дошки її п'ятьом випускникам: Єсипенку Олександру Геннадійовичу, Старостенку Євгену Григоровичу, Литвинову Роману Миколайовичу, Григоренку Артему Олександровичу, Дворніку Віталію Михайловичу, які героїчно загинули, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України.

На заході були присутні: міський голова міста Ніжина Олександр Михайлович Кодола, заступник міського голови Сергій Степанович Смага, радник міського голови Сергій Миколайович Охонько, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Валентинівна Градобик, близькі та рідні загиблих Воїнів-Героїв, адміністрація, педагоги, учні школи, батьки.

Зі словами скорботи, глибокої вдячності та ша ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

У Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 до Дня Збройних Сил України були організовані тематичні виховні заходи, під час проведення яких учні на чолі з педагогами переглядали відеопрезентації про Збройні Сили України, читали вірші, брали участь в історичних мандрівках, прославляли Героїв-Захисників. У закладі освіти хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих та померлих Воїнів-Захисників України у героїчній боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України. В шкільній бібліотеці відбулася літературна виставка «Ми - щит і меч твій, Україно!», з якою ознайомила учнів і вчителів школи завідувачка бібліотекою Наталія Петрівна Бутенко. Між учнями 4-их і 8-их класів відбулись спортивні змагання, де вони проявили спортивний характер, витримку та наполегливість.

Учнівський та батьківський колективи 9-Б класу прове ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

З 30 листопада по 02 грудня учні, педагоги та батьки Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 взяли активну участь у міській благодійній акції «Діти Ніжина – дітям Херсона», зібравши велику кількість необхідних речей: канцтоварів, засобів гігієни, продуктів харчування та іграшок.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає на підтримку. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ми даруємо не просто матеріальні цінності, а даємо тепло, віру й надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди та труднощі на шляху до нашої Перемоги!

... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

Учні Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 взяли участь у ІІ міських етапах ХІІІ Міжнародного  мовно- літературного конкурсу  учнівської  та студентської  молоді  імені Тараса Шевченка  й ХХІІІ Міжнародного конкурсу  з української мови імені Петра Яцика, метою проведення яких є сприяння утвердженню української мови як державної,  виховання  в молодого покоління поваги до мови й традицій  свого народу, виявлення творчо обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, підвищення  рівня  мовної освіти в Україні, загальної мовної культури.
За підсумками участі в конкурсі імені Тараса Шевченка І місця зайняли: Левенко Анна - учениця  5-Б класу (наставники Щербина Ірина Петрівна та Троцюн
Валентина Іванівна), Гавриш  Володимира - учениця  9-А класу (наставник Таранько Ліна  Петрівна).
За результатами участі учнів школи у к ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: Школа | Дата: 06.12.2022 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту